Vendégkönyv

2017. június 15. – Tibor

Kedves, becsületes, segítőkész háziak. Tiszta, kényelmes szobák, családias légkör. Csendes környék szép panorámával. A meleg reggeli, eddigi legfinomabb omlett, amit valaha fogyasztottam. Minden betérőnek jó szívvel ajánlom. 10-ből 10 pont!

2016. augusztus 28. – Lilla

A panzió nagyon szép környezetben helyezkedik el, távol és mégis közel a város zajától! A szállásadók nagyon barátságosak, segítőkészek! Legjobb választás volt!!!!! Köszönjük Anikó!!!!

2016. október 3. – Anonim

Csendes környezetben, a központtól pár perc kocsival, gyalog meg pár perc a természet. Szuper h van biliárd (100Ft/játék) és darts is. Jó állapotú szobák, rolóval. Kiadós reggeli.

2016. október 5. – Átutazó

A szoba valamint a közös terek tiszták, rendezettek voltak, kényelmesen lehetett parkolni. A kültéri medence is pozitívum.

2016. október 27. – Évi

A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek. A reggeli finom, friss volt, pontosan ugy készült, ahogy előző nap megbeszéltük, hogy szeretnem.:) A szobák nagyon tiszták, ar-értek aranyban kiemelkedő! Javaslatom: mindenki hallgasson a tulajdonosok útbaigazítására GPS helyett! 😀 Ha legközelebb Zalaegerszegen jarok, ismét itt fogok megszállni, szívből ajánlom mindenkinek! 🙂

2016. november 19. – Attila

Tisztaság,figyelmesség,kedvesség,,,és a reggelire kapott Francia tojáslepèny”””,,,,,, élményszámba ment. Mindenkinek csak ajànlani tudom

A Vendégkönyvhöz való nyilvános hozzászólás nem elérhető. Amennyiben szeretnél véleményt megjeleníttetni, kérlek küldd el nekünk az Elérhetőség menüponton keresztül.

Previous slide Next slide Show content Hide content