Szobák

Kapcsolódjon ki és álmodjon szépeket…

Érezze magát otthon kényelmes, ízlésesen berendezett szobáinkban. Az Arielle Panzióban mindenütt érezni fogja a családias hangulatot. A zuhanyzóval, WC-vel rendelkező,  síkképernyős TV-vel felszerelt, ingyenes WIFI-vel ellátott szobák vendégeink kényelmét szolgálják.

A szobák mindegyike és a panzió épületének egésze nemdohányzó terület, dohányozni a kerti szaletliben lehetséges.

A főépületben található négy szobához tartozik és a vendégek rendelkezésére áll egy közös, jól felszerelt konyha étkezővel. A szállóvendégek használhatják a kétállású főzőlapot, hűtő- és fagyasztószekrényt, mikrohullámú sütőt, vízforralót, pirítós-készítőt. A konyhaszekrényben edény, lábos, tányér, pohár, csésze és evőeszköz található.

Különágyas szoba

Két egyszemélyes, egymás mellé tolható vagy széthúzható ággyal, egy vagy két fő részére. A berendezés részei: ruhásszekrény (polcos, akasztós résszel) és koffertartó polcos kisszekrény, valamint az egyik szobában íróasztal. A szobákhoz tartozó erkélyről a városra nyílik kilátás.


Franciaágyas szoba

Egy 140×200 cm-es franciaágyas szoba, egy- vagy két fő részére. A berendezés részei: tükrös ruhásszekrény (polcos, akasztós résszel) és egy kihúzható polcos számítógép-asztal.


Családi szoba

Két külön hálószobából és egy fürdőszobából álló lakosztály, legfeljebb öt fő elhelyezésére. Az egyik hálószobában egy 160×200 cm-es franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, a másik hálóban két egyszemélyes ágy került elhelyezésre, és a két háló között helyezkedik el a fürdőszoba. Ideális lehet egy négy- vagy ötfős család, egy baráti társaság vagy kollégák részére. Természetesen itt is mindkét szobában található egy polcos – akasztós ruhásszekrény tükörrel, illetve egy koffertartó polc. A közös erkélyről egy kertre nyílik kilátás.


Apartman

A különálló épületben elhelyezkedő, külön bejárattal rendelkező 23 m2-es tetőtéri apartman leginkább egy háromfős családnak ideális. Található itt egy 140×200 cm-es franciaágy, valamint egy egyszemélyes ágy, velük szemben egy saját használatú, felszerelt teakonyha, továbbá egy fürdőszoba. A konyhasarokban főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló áll a vendégek rendelkezésére. Az apartman hátsó ajtaja egy tetőteraszra nyílik, mely a többi vendéggel közös használatú. Az apartmanból csodás kilátás nyílik a kertre, a medencére, a völgyre és a hegyekre.

Previous slide Next slide Show content Hide content